Amorse

Rallko Solution produce o gama variata de amorse acrilice, epoxidice, poliuretanice pentru diferite aplicatii civile si industrial.

Amorsa acrilica - se utilizeaza in domeniul constructiilor, pentru pregatirea suprafetelor interioare si exterioare in vederea acoperirii cu vopsele lavabile sau pe baza de apa (acrilice). Amorsa acrilica are rolul de a sigila porii si a crea o aderenta ridicata pe suprafata suport (beton, tencuieli, sape, tavane etc.).

Amorsa acrilica cu silicon - se utilizeaza in domeniul constructiilor, pentru pregatirea suprafetelor interioare si exterioare in vederea acoperirii cu vopsele lavabile sau pe baza de apa (acrilice). Amorsa acrilica cu silicon are rolul de a sigila porii si a crea o aderenta ridicata pe suprafata suport (beton, tencuieli, sape, tavane etc.).

Ralhidro - este produs folosit pentru protectia peretilor exteriori de constructii expuse factorilor de mediu. Caracteristicile sale deosebite determina o reducere semnificativa a coroziunii si exfolieri. Coloral hidro ajuta structura tratata sa respire si creaza o pelicula cu protectie mare la UV.

Amorsa poliuretanica bicomponenta - pentru sigilarea suprafetelor din beton, caramida, lemn, placi ceramice, gresie, faianta, tencuiala decorativa, metal si profile metalice, pavaje, piscine, bazine (metalice), conducte, tevi etc. Amorsele poliuretanice bicomponente formeaza o pelicula continua (plastificata, cauciucata) si se foloseste ca strat primar pentru a crea conditii optime suprafetelor suport in vederea aplicari pardoselilor poliuretanice, pardoselilor poliuretanice decorative, pardoselilor autonivelante pentru suprafete minerale (beton, tencuieli, sape etc) si pentru impermeabilizarea si hidroizolarea suprafetelor mentionate.

Amorsa epoxidica bicomponenta - se foloseste ca strat primar pentru a crea conditii optime suprafetelor suport in vederea aplicari stratului final de vopsele epoxidice si poliuretanice, pardoselilor epoxidice si poliuretanice decorative, pardoselilor autonivelante, pentru suprafete minerale (beton, tencuieli, sape etc), metal si prefabricate din metal (tabla, tagla, profile, tevi, conducte etc.) si pentru impermeabilizarea suprafetelor mentionate. Produsul formeaza o pelicula continua lucioasa dura, semidura, elastic etc, avand o aderenta mare la suprafetele suport.

Aditiv beton RBR - produsul se adauga la prepararea betoanelor si mortarelor devenind anticasante si impermeabile fiind mult mai rezistente la intemperi si cu o durata de viata mult mai mare.


TOP PRODUSE RALLKO producator amorse poliuretanice, producator amorse epoxidice, aplicator amorsa pardoseli, aplicator pardoseli cu amorsa, producator amorse acrilice cu silicon, amorsa cu silicon.


INAPOI la PRODUSE