Grunduri

Grund poliuretanic bicomponent - este un produs bicomponent din rasini poliuretanice folosit ca strat primar pentru sigilarea suprafetelor din beton, metal, lemn, caramida, sape etc.

Grund poliuretanic anticoroziv bicomponent - este un produs bicomponent profesional din rasini poliuretanice folosit ca strat primar pentru protejarea elementelor din metal, lemn, beton, industria navala, industria petroliera etc, avand si un rol hidroizolant.

Grund epoxidic bicomponent - este un produs bicomponent din rasini epoxidice folosit ca strat primar pentru sigilarea suprafetelor din beton, metal, lemn, caramida, sape minerale, tabala etc.

Grund acrilic - este un produs pe baza de apa special creat pentru lemn, beton, caramida, tagla, prefabricate din beton etc. Acesta avand un grad foarte mare de acoperire si este utilizat in constructii civile si industriale.

Grund alchidic - este recomandat pentru suprafete din otel si metal, tevi, conducte, containere, tabla, schelete metalice, rastele metalice, grilaje, parapeti, suporti metalici, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, copertine din metal.


TOP PRODUSE RALLKO
producator grund poliuretanic, producator grund alchidic, producator grund acrylic, producator grund epoxidic, grund hidroizolant, grund bicomponent, grund epoxy.


INAPOI la PRODUSE