Hidroizolatii lichide

Sisteme de hidroizolatii special create pentru diverse constructii si amenajari cu umiditate crescuta sau alti factori corozivi pentru cladiri, poduri, subsoluri, conducte de apa, magistrale de gaze sau de petrol, bazine, camere de racire, rezervoare de combustibil, camere de decantare si alte sisteme cu facori ridicati de coroziune unde necesitatea creari unui sistem de hidroizolatie complex adaptat pentru fiecare. Aceste hidroizolatii speciale se pot aplica pe orice supafata suport cu consultarea prealabila a departamentului tehnic. Hidroizolatii lichide profesionale sunt folosite in industria petoliera, industria navala, constructii speciale, fundatii, subsoluri, acoperisuri, magistrale etc.

Hidroizolatii poliuretanice

Hidroizolatii poliuretanica lichida
Sisteme de hidroizolatii din rasini poliuretanice lichide sunt produse profesionale create din rasini poliuretanice in amestec cu izocianati pentru hidroizolarea suprafetelor suport pe termen foarte lung. Sistemele de hidroizolatii poliuretanice se aplica pe diferite suprafete suport formand o pelicula continua foarte rezistenta si sigileaza perfect suprafetele unde sunt aplicate. Hidroizolatiile poliuretanice sunt recomandate pentru: acoperisuri, suprafete din beton, tabla veche, tabla zincata, suprafete din lemn, terase, balcoane, garaje, camere frigorifice, bazine, piscine, rezervoare, carton bituminos, fose septice, confectii metalice, conducte de apa, magistrale de gaze si hidrocarburi, fundatii, subsoluri etc.

Hidroizolatii epoxidice
Hidroizolatiile epoxidice sunt produse profesionale pe baza de rasini epoxidice, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza cu intaritori epoxidici. Hidroizolatii epoxidice au o aderenta foarte ridicata pe suprafetele aplicate, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive sau acide, rezistenta la variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, rezistenta la trafic etc. Hidroizolatiile epoxidice profesionale se aplica pe diferite suprafete suport formand o pelicula continua foarte rezistenta si sigileaza perfect suprafetele unde sunt aplicate. Hidroizolatiile epoxidice sunt recomandate pentru: acoperisuri, suprafete din beton, tabla veche, tabla zincata, suprafete din lemn, terase, balcoane, garaje, camere frigorifice, bazine, piscine, rezervoare, carton bituminos, fose septice, confectii metalice, conducte de apa, magistrale de gaze si hidrocarburi, fundatii, subsoluri etc.

Hidroizolatii cu poliuree
Poliureea este un produs bicomponent pentru uz profesional avand o rezistentaridicata la rupere, este foarte flexibila si foarte rezistenta la agenti chimici fiind recomandata pentru impermeabilizarea suprafetelor mari sau mici a constructiilor sau structurilor noi sau vechi. Poliureea are o aderenta excelenta la suprafetele suport avand un timp de intarire foarte mic, formand o pelicula continua contiinua si foarte flexibila.
Poliureea are urmatoarele avantaje: impermeabilizare rapida (se inareste in 2-3 minute), nu contine solventi, este foarte rezistenta la intindere si rupere, sigileaza perfect gaurile si fisurile, nu aduce incarcatura suplimentara pe constructii sau structuri etc.
Poliureea se aplica numai cu aparate profesionale de pulverizare la temperatura ridicata.

Poliureea este recomandata pentru: hidroizolarea rezervoarelor de apa sau alte lichide ce pot contine produse chimice sau petroliere agresive, hidroizolarea suprafetelor din beton sau a suprafetelor cu trafic usor, hidroizolarea acperisurilor, teraselor, garajelor, hidroizolarea tevilor, garniturilor, conductelor, hidroizolarea structurilor metalice etc.

Hidroizolatii spuma poliuretanica
Spuma poliuretanica este un produs bicomponent, lichid, care dupa aplicare isi mareste volumul de peste 30 de ori. Spuma poliuretanica rigida se poate aplica prin pulverizare , folosind doar echipamente special concepute pentru izolarea in situ. Spuma poliuretanica cat si sistemele poliureice sunt sisteme bicomponente compuse din izocianat si polioli. Aceste doua componente sunt amestecate prin reactor care incalzeste cele doua componente separat, pana la pistolul de pulverizare.
Hidroizolatie spuma poliuretanica pentru acoperis, beton, tabla, lemn, terase, balcoane, garaje, pardoseli, camere frigorifice, confectii metalice, conducte si tevi etc.
Spuma poliuretanica pulverizata si supasa la diferite forme de testare s-a dovedit a fi foarte rezistenta in timp, avand un cost redus, se aplica rapid, are rezistenta ridicata la trafic pietonal, etansare perfecta din punct de vedere fonic, hidro si termic pe suprafata aplicata. Garantia acestui sistem este de 30 de ani.

Hidroizolatie acrilica
Membrana lichida acrilica pentru hidroizolatie RSH este un produs monocomponent pe baza de polimeri acrilici in dispersie apoasa care prezinta caracteristici superioare pentru beton, bitum sau carton bituminos, lemn, metal etc.
Membrana lichida acrilica pentru hidroizolatie RSH este un produs omogen, cu o consistenta pastoasa, solubila in apa, de culoare alba, gri sau alte culori la cerere.
Membrana hidroizolanta RSH pusa in opera prezinta o buna flexibilitate, are aspect lucios si este stabila la intemperii. Membrana lichida acrilica pentru hidroizolatie RSH se utilizeaza in lucrari noi de hidroizolatie si pentru remedierea si intretinerea lucrarilor vechi si noi la: acoperisuri, terase, fundatii, subsoluri cu umiditate ridicata, balcoane, garaje etc.


TOP PRODUSE RALLKO
hidroizolatii cauciucate, hidroizolatii lichide pentru acoperis, hidroizolatii acoperis, hidroizolatie ciment, hidroizolatie pardoseli, hidroizolatie balcon, hidroizoaltie lichida subsol, hidroizolatie hala, hidroizolatie bloc, hidroizoaltie conducte, hidroizolatii navale, hidroizolatie baie, hidroizolatie poliuretanica fundatie


INAPOI la PRODUSE