Sisteme de pardoseli

Pardoseli epoxidice
Sisdeme de pardoseli din rasini epoxidice - pardoselile din rasini epoxidice, avand o gama variata de aplicatii civile si industriale, pentru protectia si decorarea suprafetelor din beton.

Avantajele sistemelor epoxidice
Aspect perfect plan, neted si continu, aderenta excelenta la beton, flexibilitate si elasticitate, atenueaza forta de impact, durabilitate mare in timp, rezistenta excelenta la socuri mecanice si abraziune, inbunatateste considerabil aspectul incaperi, rezistenta foarte buna la actiunea acizilor, bazelor si sarurilor, hidroizolare perfecta, rezistenta la uzura si spalare cu detergent, rezistenta la stropire cu produse petroliere, rezistenta la raze UV si variatii mari de temperatura, se poate decontamina, costuri minime de intretinere, se poate curata usor, disponibile in gama variata de culori pentru un efect decorativ deosebit.

Pardoselile epoxidice sunt recomandate pentru:
- spatii comerciale
- spatii de productie
- parcari subterane si supraterane
- hale industriale si de productie
- spitale, clinici si cabinete medicale
- cladiri de locuinte
- piscine, bazine, locuri de agrement
- service auto si spalatori auto
- spatii depozitare, spatii de lucru
- cladiri de birouri, holuri, terase
- garaje, ateliere mecanice si electrice
- terenuri de sport, sali de sport si spatii de joaca etc.
- Pardoseli poliuretanice
- Pardoseala poliuretanica

Sisteme de pardoseli din rasini poliuretanice - avand o gama variata de aplicatii civile si industriale pentru protectia, decorarea si hidroizolarea suprafetelor din beton.

Avantajele sistemelor poliuretanice: suprafata perfect plana, neteda si continua, inbunatatesc aspectul incaperi, aderenta excelenta la beton si suorafete minerale, rezistenta mare la socuri, elasticitate, flexibilitate, rezistenta excelenta la actiunea acizilor, sarurilor si hidrocarburilor, hidroizolare si etansare perfecta a suprafetei suport, costuri reduse de intretinere si curatare, rezistenta mare la variatii de temperatura, rezistenta la UV.

Pardoselile poliuretanice sunt disponibile in gama variata de culori pentru un efect decorativ deosebit.
- spatii comerciale
- spatii de productie
- parcari subterane si supraterane
- hale industriale si de productie
- spitale, clinici si cabinete medicale
- cladiri de locuinte
- piscine, bazine, locuri de agrement
- service auto si spalatori auto
- spatii depozitare, spatii de lucru
- cladiri de birouri, holuri, terase
- garaje, ateliere mecanice si electrice
- terenuri de sport, sali de sport si spatii de joaca etc.

Pardoseli din piatra naturala si colorata
Pardoselile din piatra naturala si colorata ofera un aspect deosebit spatiului dumneavoastra datorita culorilor si compozitiei acestora. Covoarele din piatra naturala si colorata se folosesc atat la exterior cat si la interior. Acesta are o compozitie unica putand fii turnat in diferite culori si modele in functie de alegerile dumneavoasta. Pardoselile din piatra naturala si colorata sunt antiderapante special create pentru: case, garaje, balcoane, terase, spatii comerciale, parcuri, piscine, terasamente, baruri, restaurante, cluburi, trotuare, parcari subterane si supraterane etc.

Avantajele covorului din piatra naturala si colorata: imbunatateste considerabil aspectul, este usor de intretinut, este foarte rezistent la socuri si abraziune, antiderapant, se poate turna in diferite modele si forme, durabilitate in timp, rezistenta mare la variatii de temperatura.

Pardoseli industriale din cauciuc lichid
Pardoselile industriale reprezinta un element important pentru orice industrie. Spatiile in care se depoziteaza de materii prime sau produse finite, zonele in care se proceseaza materiale trebuie sa aiba o rezistenta sporita la stresul mechanic (vibratii, manevrare, transport), termic si chimic.

Rallko Solution este specializat in realizarea pardoselilor industriale din cauciuc pentru orice tip de trafic si suprafata.

Pardoselile industriale din cauciuc sunt extrem de rezistente si au urmatoarele calitati:


- rezistenta exceptionala la uzura
- usor de intretinut si curatat
- rezistente la deformare
- fonoizolante
- antiderapante
- rezistente la actiunea agentilor chimici corozivi

Pardoselile industriale din cauciuc pot fi utilizate in:
- spatiile de productie
- spatiile de depozitare
- service-uri auto
- spalatorii auto
- sali de sport
- spitale, clinici

Pardoseli pentru industria zootehnica
Fiecare constructie trebuie sa satisfaca un ansamblu de conditii tehnice principale, care privesc durabilitatea in timp, rezistenta si stabilitatea constructiei, conditii fizice si igienice etc.

Astfel una dintre cele mai importante caracteristici in vederea unei constructii, este determinata de materialele folosite, modul de proiectare si executie, conditii de exploatare si intretinere.

Cand vine vorba de pardoseli trebuie sa stim ca acestea sunt elementul care delimiteaza cladirea la partea inferioara sau se aplica pe partea superioara a planseelor. Pardoseala are o structura diferita in cadrul aceluiasi spatiu zootehnic, in functie de scopul pe care acestea trebuie sa il indeplineasca.

Principalele tipuri de suprafete:
- suprafete destinate circulatiei, animalelor, oamenilor, utilajelor
- suprafete cu utilaje zootehnice
- suprafete de depozitare materii prime pentru zootehnie
- suprafete pentru odihna animalelor
- suprafete care acopera canalele pentru diverse instalatii
- suprafete din zone adiacente fermelor zootehnice
- suprafete cu aciditate ridicata
- ferme de bovine, ovine, porcine

Tehnologiile de fabricare a cauciucului sub diverse forme au facut ca in ultimii ani, acest material sa fie tot mai des utilizat in finisarea pardoselilor de exterior sau de interior. Numeroasele lui proprietati fac din acest material unul premium pentru multe suprafete (terenuri de sport, locuri de joaca, alei, parcuri, scoli etc). Cauciucul se foloseste cu succes in pavimentarea pardoselilor pentru spatiile zootehnice.

Pardoseli cauciuc (tartan)
Tartanul este un material adesea folosit in realizarea suprafetelor sportive sau locuri special amenajate pentru competitii sportive, fiind cotat ca unul dintre cele mai profesioniste materiale din industria constructiilor de baze sportive, loccuri de joaca, parcuri de agreement etc.
Fiind folosit in special pentru terenurile de sport utilizate de catre profesionisti, tartanul se incadreaza la categoria de materiale cu cele mai multe avantaje.
Tartanul este un material rezistent la numerosi factori de origine externa, care sa necesite intretinere minima, sa ofere performante ridicate si sa poata fi utilizat atat in exterior cat si in interior.

Acesta este recomandat pentru: sali de sport, locuri de joaca, parcuri, piste de atletism, gradinite, sali de fitness, cabinete recuperare etc.

Placi cauciuc granulat (tartan)

Pavele cauciuc
Pavelele de cauciuc pentru parcuri sunt cea mai buna solutie pentru absorbtia socurilor si pentru durabilitate. Acestea pot fi instalate ca si cai de acces, locuri de joaca, alei sau pentru imprejmuirea diverselor obiective aflate in parcuri (fantani, arteziene etc).
Acesta este recomandat pentru: sali de sport, locuri de joaca, parcuri, piste de atletism, gradinite, sali de fitness, cabinete recuperare etc.


TOP PRODUSE RALLKO
pardoseala industrial, pardoseli epoxidice, pardoseli zootehnice, pardoseli lichide autonivelante, pardoseala epoxidica antiderapanta, pardoseala poliuretanica spitale, pardoseala poliuretanica cauciucata, pardoseala tartan, pardoseala gradinite, pardoseli hale de productie, pardoseli lichide


INAPOI la PRODUSE